Browse By

Реклама

Gres – My Passion Hommage a Marlene Dietrich (2007)

Gres - Marlene Dietrich My PassionMy Life,  My Dream, My Passion е серия от три парфюма, посветени на Марлене Дитрих, една от иконите на класическото кино. Нейната елегантност и ексцентричност вдъхновяват създателите на Hommage a Marlene Dietrich да поднесат на клиентите си духа на старите френски времена и класата на една „обичана богиня“, интерпретирани по модерен начин.

Марлене Дитрих е родена на 27 Декември 1901 год. в Шонеберг, Германия и умира на 6 Май 1992 год. в Париж, Франция. През 20-те години започва да работи като кабаретна певица, хористка и актриса, омъжва се за Рудолф Зибер, който среща през 1923 година и ражда единствената си дъщеря Мария Елизабет Зибер. Тя прави изключителни роли във филми като „Синият ангел“, „Мароко“, „Шанхай Експрес“, „Русата Венера“, „Златните обеци“ и др. Марлене Дитрих получава американско гражданство през 1939 година и активно участва в организирането на увеселителни мероприятия за войниците на фронта.

Колекция Марлене Дитрих на Gres Плакатът от рекламата на Hommage a Marlene Dietrich представлява одухотворена снимка на Марлене от „Шанхайски експрес“, оцветена в три различни цветови нюанса, като идеята е, че всеки цвят и всеки отделен парфюм от поредицата представлява различен фрагмент от нейната личност.

Парфюмът е дело на Жан-Кристоф Херол и Сидони Ланкасьор, които създават и друг аромат от поредицата – My dream. My Passion е вдъхновен от мотото „Късмета да бъдеш състрадателен“. Въведението е от червена ябълка, канела и нежна момина сълза, сърцевината е от портокалов цвят, а базата е класическа комбинация от ванилия, муск и амбра.

My Passion идва като EDP в тежък, стъклен флакон от 60 мл. със златна корда и лилав печат.

Друг парфюм, посветен на Марлене Дитрих е Creed – Angelique Encens.

Пирамида на My Passion Hommage a Marlene Dietrich

Червена ябълка, Канела, Момина сълза

Портокалов цвят

Амбра, Ванилия, Муск

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: