Browse By

Реклама

Gres – My Life Hommage a Marlene Dietrich (2007)

Gres - Hommage a Marlene Dietrich My LifeMy Life,  My Dream, My Passion е серия от три парфюма, посветени на Марлене Дитрих, една от иконите на класическото кино. Нейната елегантност и ексцентричност вдъхновяват създателите на Hommage a Marlene Dietrich да поднесат на клиентите си духа на старите френски времена и класата на една „обичана богиня“, интерпретирани по модерен начин.

Марлене Дитрих е родена на 27 Декември 1901 год. в Шонеберг, Германия и умира на 6 Май 1992 год. в Париж, Франция. През 20-те години започва да работи като кабаретна певица, хористка и актриса, омъжва се за Рудолф Зибер, който среща през 1923 година и ражда единствената си дъщеря Мария Елизабет Зибер. Тя прави изключителни роли във филми като „Синият ангел“, „Мароко“, „Шанхай Експрес“, „Русата Венера“, „Златните обеци“ и др. Марлене Дитрих получава американско гражданство през 1939 година и активно участва в организирането на увеселителни мероприятия за войниците на фронта.

Колекция Марлене Дитрих на GresПлакатът от рекламата на Hommage a Marlene Dietrich представлява одухотворена снимка на Марлене от „Шанхайски експрес“, оцветена в три различни цветови нюанса, като идеята е, че всеки цвят и всеки отделен парфюм от поредицата представлява различен фрагмент от нейната личност.

My Life олицетворява самоуверената страна на Марлене и мотото „Желанието да бъдеш войник“. Ароматната шипрова композиция е дело на Мария Саламан. Връхните нотки са нежен портокалов цвят, уистерия и розов грейпфрут, сърцевината е от жасмин, кедър и хелиотроп, базата съдържа ветивер, пачули, бензоин, лабданум и сандалово дърво.

My Life идва като EDP в тежък, стъклен флакон от 60 мл. със златна корда и син печат.

Друг парфюм, посветен на Марлене Дитрих е Creed – Angelique Encens.

Пирамида на My Life Hommage a Marlene Dietrich

Портокалов цвят, Уистерия, Розов грейпфрут

Жасмин, Хелиотроп, Кедър

Лабданум, Сандалово дърво, Пачули, Бензоин, Ветивер

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: