Browse By

Реклама

Gres – My Dream Hommage a Marlene Dietrich (2007)

Gres - Hommage a Marlene Dietrich My DreamMy Life,  My Dream, My Passion е серия от три парфюма, посветени на Марлене Дитрих, една от иконите на класическото кино. Нейната елегантност и ексцентричност вдъхновяват създателите на Hommage a Marlene Dietrich да поднесат на клиентите си духа на старите френски времена и класата на една „обичана богиня“, интерпретирани по модерен начин.

Марлене Дитрих е родена на 27 Декември 1901 год. в Шонеберг, Германия и умира на 6 Май 1992 год. в Париж, Франция. През 20-те години започва да работи като кабаретна певица, хористка и актриса, омъжва се за Рудолф Зибер, който среща през 1923 година и ражда единствената си дъщеря Мария Елизабет Зибер. Тя прави изключителни роли във филми като „Синият ангел“, „Мароко“, „Шанхай Експрес“, „Русата Венера“, „Златните обеци“ и др. Марлене Дитрих получава американско гражданство през 1939 година и активно участва в организирането на увеселителни мероприятия за войниците на фронта.

Колекция Марлене Дитрих на GresПлакатът от рекламата на Hommage a Marlene Dietrich представлява одухотворена снимка на Марлене от „Шанхайски експрес“, оцветена в три различни цветови нюанса, като идеята е, че всеки цвят и всеки отделен парфюм от поредицата представлява различен фрагмент от нейната личност.

Връхните нотки на My dream са предимно сочни, вкусни плодове – пъпеш, ябълка, мандарина, един много натурален ананас, черен касис и мандарина, по-осезаеми в топло време. Сърцевината е богат и хармоничен букет от лилии, момина сълза, виолетка, хелиотроп, роза и портокалови цветчета. Базата е от тиха, сладка ванилия и мускус.

My Dream идва като EDP в тежък, стъклен флакон от 60 мл. със златна корда и розов печат.

Друг парфюм, посветен на Марлене Дитрих е Creed – Angélique Encens.

Пирамида на My Dream Hommage a Marlene Dietrich

Ананас, Черен касис, Пъпеш, Ябълка, Карамфил, Италианска мандарина

Лилия от Казабланка, Портокалови цветчета, Виолетка, Хелиотроп, Момина сълза, Роза

Ирис, Сандалово дърво, Амбра, Муск, Ванилия

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: