Browse By

Реклама

Сватбения парфюм на Кейт Мидълтън

petalsСлед като първоначалната еуфория около сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън отшумя, можем да коментираме и парфюмната „следа“ в историята.

Разбира се, имаше множество противоречиви репорти кой точно аромат е съпътствал младата булка до олтара, но едно име се очерта като най-вероятно –  Illuminum – White Gardenia Petals, предположението на френското списание Paris Match. Запитан за потвърждение откъде е сигурен, че наистина парфюмът е носен на сватбата, а не просто закупен от Кейт Мидълтън или похвален като приятен, Майкъл Донован, говорител на марката, дава следното обяснение:

„Разбирам защо ми задавате този въпрос. Аз представлявам множество нишови марки и се ядосвам, когато се разпространява грешна информация, тъй като тя остава в Интернет вечно. И не одобрявам да се твърди, че известна личност носи определен парфюм, само защото от PR отдела са изпратили бутилка като подарък. Ние изпратихме поискана бутилка до офиса на тогава още г-ца Мидълтън тъй като обсъждахме благотворителен проект и получихме информация, че наистина й е харесал. Очевидно Illuminum е млада, британска марка, аз бях предпазливо оптимистичен, но и си помислих, че концепцията на уханието – модерен минимализъм, с акцент върху качеството на съставките, отколкото на количеството, перфектно подхождаше – плюс това ароматът е прекрасно романтичен, но в съвременен смисъл“

След това обещаващо начало, нещата се развиват още по-добре за Illuminum и почитателите на Дукесата на Кембридж могат да разчитат на потвърждение и малко по-директна информация. Донован добавя, че около 5 часа следобед същия ден е получил телефонно обаждане с потвърждението, че наистина White Gardenia Petals е бил избран от г-ца Мидълтън за неин сватбен парфюм.

„Бяхме решили да не излъчваме никаква спекулативна информация, всъщност изобщо никаква информация, освен ако не получим директно потвърждение. Член на екипа от Бъкингамския дворец се свърза с нас в късния следобед на сватбения ден за потвърждение, което беше невероятно вълнуващо. По това време аз бях на почивка във Франция, но всъщност залепен за телевизора.“

Що се отнася до другия аромат, спряган за големия ден, Freurissimo на Creed, оказва се, че Донован е представител и на Creed за Великобритания. Той ни увери, че няма никакви новини за него. Поради очевидното вдъхновение, което младата булка е почерпила от сватбата на Грейс Кели по отношение на роклята и букета от момини сълзи, Freurissimo – Creed, създаден за сватбата на Грейс Кели, изглеждаше като логично предположение, но както винаги, Кейт Мидълтън прояви собствено усещане за стил.

/по материали от The Scented Salamander/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: