Browse By

Реклама

Yves Rocher – Neonatura Cocoon

Neonatura CocoonЕто ви едно отлично доказателство как гениалните неща понякога са прости.

Neonatura Cocoon няма много съставки, но те са комбинирани по такъв начин, че доставят максимално разнообразие и наслада. Аз съм пристрастна, твърде много харесвам. Подходящ е за всеки сезон, за всяко време, за всяко настроение. Може и да не е Шанел, но Cocoon е универсално прекрасен по един по-различен начин.

В началото се усеща прашно, сухо какао, примесено с някаква дървесина и землиста горчивина, далечния отглас на пачулито. Ванилията в парфюмите често може да бъде сладкишена и да простее, но тук тя е много деликатна, нежна, кремава добавка към какаото. Комбинирана с него, тя дава един разкошен млечно-шоколадов акорд, който въздейства успокояващо и развеселяващо.

Ароматът се лута между сухо какао и шоколад, обгърнат и балансиран от тръпчивото пачули. И въпреки съставките си, някак си успява да избяга от кекс-ефекта на гурманд ароматите, запазва характера си, разлива се на вълни и радва.

Бутилката е с формата на морско камъче, прилепва удобно в ръката, а пръскалото е прикрито под меко, силиконово капаче. Отлична трайност, подходящ за ежедневна употреба и специални случаи.

Пирамида на Neonatura

Какао, Ванилия, Пачули

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: