Browse By

Реклама

Tom Ford – Black Orchid Voile de Fleur (2007)

Black Orchid Voile de Fleur e по-лека версия на Черната Орхидея. Не така фатален и крещящо провокативен, по-мек, по-цветен, по-кремов, по-нежен, той е предназначен за романтичните натури. Не е отнета дори молекула от очарованието на оригиналната версия, Цветният воал е богато, разкошно ухание за специални случаи. Запазени са връхните нотки, те са “тъмната страна” на уханието – черен трюфел, черен пипер, черна орхидея и черна слива. Сърцевината е светла, от бели цветя – орлови нотки, гардения и лилия. Ориенталските нотки от основата са чувствени – топло мляко, канела, ванилия, пачули и сандалово дърво, а самата тя е описвана като “упадъчен, тъмен и вкусен акорд”.

Флаконът е традиционната бутилка за всички парфюми на Том Форд, от набраздено черно стъкло, със златна плочка и златна корда.

Парфюмът идва в разфасовки от 30 мл, 50 мл. и 100 мл. Eau de toilette.

Пирамида на Black Orchid Voile de Fleur

Бергамот, Черен касис, Иланг-Иланг

Орлови нотки, Лилия, Гардения, Черна слива, Черен пипер, Черна орхидея, Лотусова дървесина

Топло мляко, Канела, Ванилия, Пачули, Сандалово дърво, Смоли, Плодови нотки

2 thoughts on “Tom Ford – Black Orchid Voile de Fleur (2007)”

  1. vmarinska says:

    След обстойно използване и душене на този парфюм, нека кажа, че осезаемо усещам топлото мляко! Толкова наситено , че заблуждава че е кокос, който по принцип няма в пирамидата. Мляко, ама такова мляко, не от кравата на баба , а изкуствено, като от тези големите кафе машини с монети дето са. Там млякото мирише така, даже още по-наситено го усещам.
    Един от любимите ми аромати!
    При това със завидна трайност!

  2. александрина says:

    Това е уникален парфюм, първият път когато го подуших просто знаех че това е моят аромат, ползвам ужасно много парфюми – Диор, Картие, Гучи, Трусарди, Шанел, Ланком, Живанши и др. но този аромат просто от три години не мога да му се наситя, наистина е страхотен.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: