Browse By

Реклама

Thierry Mugler – Innocent (1998)

InnocentInnocent е създаден през 1998 година от Лорен Бруйер (Thierry Mugler – Alien, Le Baiser – Lalique), в сътрудничество с Доминик Ропион. Големите парфюмни сайтове определят Innocent като ориенталско-ванилен, което не е съвсем точно, защото в състава му всъщност не присъства ванилия. Връхните нотки са бергамот и мандарина, сърцевината е от черен касис и червени плодове, а основата съдържа муск, амбра и пралини.

За тези, които намират Angel за твърде силен и дразнещ, нежната и ненатрапчива версия Innocent може да се окаже идеален вариант. Мухливата нотка от първообраза отсъства напълно, парфюмът е гладък, спокоен и носи чудесно настроение. Цитрусите в началото са меки и сладки, а не остри и възкисели. В развитие ароматът е екзотичен и вкусен, като захаросани плодове и бадеми с мед. Малко повече дървесина в базата би била удачен неутрализатор на сладостта, вместо това обаче амбрата добавя по-скоро нюанс на кафява захар и засилва захаросания ефект на композицията.

Innocent е подходящ за хладно време, тъй като в летните жеги трайността му е подвеждащо слаба. Флакона е лъчист леко скосен цилиндър, увенчан със сребриста капачка със синя кристална звезда, като препратка към дизайна на оригиналния ангел. Може да се намери като парфюмна вода 25, 50 и 75 мл. душ-гел, мляко за тяло, овлажняващ гел, мус за баня и много други продукти.

Пирамида на Innocent

Бергамот, Мандарина

Черен касис, Червени плодове, Бадем

Муск, Амбра, Пралини

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: