Browse By

Реклама

Thierry Mugler – Innocent (1998)

InnocentInnocent е създаден през 1998 година от Лорен Бруйер (Thierry Mugler – Alien, Le Baiser – Lalique), в сътрудничество с Доминик Ропион. Големите парфюмни сайтове определят Innocent като ориенталско-ванилен, което не е съвсем точно, защото в състава му всъщност не присъства ванилия. Връхните нотки са бергамот и мандарина, сърцевината е от черен касис и червени плодове, а основата съдържа муск, амбра и пралини.

За тези, които намират Angel за твърде силен и дразнещ, нежната и ненатрапчива версия Innocent може да се окаже идеален вариант. Мухливата нотка от първообраза отсъства напълно, парфюмът е гладък, спокоен и носи чудесно настроение. Цитрусите в началото са меки и сладки, а не остри и възкисели. В развитие ароматът е екзотичен и вкусен, като захаросани плодове и бадеми с мед. Малко повече дървесина в базата би била удачен неутрализатор на сладостта, вместо това обаче амбрата добавя по-скоро нюанс на кафява захар и засилва захаросания ефект на композицията.

Innocent е подходящ за хладно време, тъй като в летните жеги трайността му е подвеждащо слаба. Флакона е лъчист леко скосен цилиндър, увенчан със сребриста капачка със синя кристална звезда, като препратка към дизайна на оригиналния ангел. Може да се намери като парфюмна вода 25, 50 и 75 мл. душ-гел, мляко за тяло, овлажняващ гел, мус за баня и много други продукти.

Пирамида на Innocent

Бергамот, Мандарина

Черен касис, Червени плодове, Бадем

Муск, Амбра, Пралини

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: