Browse By

Реклама

Moschino – Funny! (2007)

Moschino Funny!Funny! е дело на парфюмера Антоан Мезондю и е пуснат на пазара през пролетта на 2007 година. Ако сезонно сменяте своите парфюми, той може да се окаже най-страхотното лятно попадение. През целия ден парфюмчето носи добро настроение и усещане за лекота. Funny! се харесва лесно и е подходящ подарък за всяка жизнерадостна натура.

Първите пръсвания са истинска експлозия от свежест. Тя трае секунди и затова не можеш да се наситиш на усещането – то е като глътка фреш от грейпфрут в жегата – тръпчиво, сочно, вкусно. Вдишваш с пълни гърди и се потапяш напред, в бистър зелен чай, подкиселен с лимони, който прелива в кремаво цветно сърце. Средно траен, повече от достатъчно за летен парфюм.

Шишето е от прозрачно синкаво стъкло, с изчистена форма, но увенчано със сребриста капачка във форма на сърце и ярко розова панделка, което му е отредило място в класацията на най-грозните парфюмни флакони. Парфюмът е наличен в разфасовки от 25 мл, 50 мл. и 100 мл. както и като парфюмиран лосион за тяло, душ гел и дезодорант.

Пирамида на Funny

Розов пипер, Горчив портокал, Червен Касис

Божур, Виолетка, Зелен чай, Жасмин

Амбър, Дъбов мъх, Кедър

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: