Browse By

Реклама

Hilary Duff – With Love (2006)

Hilary Duff - With LoveWith Love принадлежи към категорията „звездни“ парфюми. Детето-звезда Хилари Дъф, вече млада актриса, певица и дизайнер, пуска през 2006 година първия си парфюм, уловил нейната представа за собствената й същност и предназначен за младата аудория от 15 до 24 години. За учудване на всички, парфюмът се оказа доста интересен и привлекателен за по-широк спектър парфюмни потребители и се превърна в зимната искрица сладост и наслада дори за дами, подминали 20-те години.

Парфюмчето е пуснато под марката Elizabeth Arden и е разработено от Стивън Нилсен и Родриго Флорес-Ру от Quest. След проба на над 100 нотки, Хилари Дъф лично е подбрала набор асоциации, с които да се работи.

Първите минути са експлозия от сладко манго, млечна ванилия и намек за кокос, смесени в екзотична плажна комбинация, с тънка резлива нишка дървесно-зелена свежест, като мента или по-скоро анасон. В развитие сладостта избледнява и парфюмът навлиза във фаза на мека амбра, канелена дървесина и кремави подправки, които му придават топъл, ориенталски характер. Остатъчното ухание е предимно мускусно-дървесно. Парфюмът е лесен за харесване, комфортен и сравнително ненатрапчив, отличен избор за топла есен или зима.

Флаконът е красив фасетъчен кристал с верижен орнамент на гърлото. За съжаление по мои наблюдения изпълнението е некачествено, защото след кратко ползване, златистото гърло се обелва и отдолу се показва сива пластмаса. Кутията обаче заслужава внимание, парфюмът лежи в гнездо от пурпурна хартия с фини златисти украси, която се разгъва и разтваря, за да разкрие съдържанието си.

Пирамида на With Love

Манго, Подправки

Кокоболо, Цвят от манго

Амбра, Мляко, Муск

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: