Browse By

Реклама

Hilary Duff – With Love (2006)

Hilary Duff - With LoveWith Love принадлежи към категорията „звездни“ парфюми. Детето-звезда Хилари Дъф, вече млада актриса, певица и дизайнер, пуска през 2006 година първия си парфюм, уловил нейната представа за собствената й същност и предназначен за младата аудория от 15 до 24 години. За учудване на всички, парфюмът се оказа доста интересен и привлекателен за по-широк спектър парфюмни потребители и се превърна в зимната искрица сладост и наслада дори за дами, подминали 20-те години.

Парфюмчето е пуснато под марката Elizabeth Arden и е разработено от Стивън Нилсен и Родриго Флорес-Ру от Quest. След проба на над 100 нотки, Хилари Дъф лично е подбрала набор асоциации, с които да се работи.

Първите минути са експлозия от сладко манго, млечна ванилия и намек за кокос, смесени в екзотична плажна комбинация, с тънка резлива нишка дървесно-зелена свежест, като мента или по-скоро анасон. В развитие сладостта избледнява и парфюмът навлиза във фаза на мека амбра, канелена дървесина и кремави подправки, които му придават топъл, ориенталски характер. Остатъчното ухание е предимно мускусно-дървесно. Парфюмът е лесен за харесване, комфортен и сравнително ненатрапчив, отличен избор за топла есен или зима.

Флаконът е красив фасетъчен кристал с верижен орнамент на гърлото. За съжаление по мои наблюдения изпълнението е некачествено, защото след кратко ползване, златистото гърло се обелва и отдолу се показва сива пластмаса. Кутията обаче заслужава внимание, парфюмът лежи в гнездо от пурпурна хартия с фини златисти украси, която се разгъва и разтваря, за да разкрие съдържанието си.

Пирамида на With Love

Манго, Подправки

Кокоболо, Цвят от манго

Амбра, Мляко, Муск

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: