Browse By

Реклама

Gres – My Dream Hommage a Marlene Dietrich (2007)

Gres - Hommage a Marlene Dietrich My DreamMy Life,  My Dream, My Passion е серия от три парфюма, посветени на Марлене Дитрих, една от иконите на класическото кино. Нейната елегантност и ексцентричност вдъхновяват създателите на Hommage a Marlene Dietrich да поднесат на клиентите си духа на старите френски времена и класата на една „обичана богиня“, интерпретирани по модерен начин.

Марлене Дитрих е родена на 27 Декември 1901 год. в Шонеберг, Германия и умира на 6 Май 1992 год. в Париж, Франция. През 20-те години започва да работи като кабаретна певица, хористка и актриса, омъжва се за Рудолф Зибер, който среща през 1923 година и ражда единствената си дъщеря Мария Елизабет Зибер. Тя прави изключителни роли във филми като „Синият ангел“, „Мароко“, „Шанхай Експрес“, „Русата Венера“, „Златните обеци“ и др. Марлене Дитрих получава американско гражданство през 1939 година и активно участва в организирането на увеселителни мероприятия за войниците на фронта.

Колекция Марлене Дитрих на GresПлакатът от рекламата на Hommage a Marlene Dietrich представлява одухотворена снимка на Марлене от „Шанхайски експрес“, оцветена в три различни цветови нюанса, като идеята е, че всеки цвят и всеки отделен парфюм от поредицата представлява различен фрагмент от нейната личност.

Връхните нотки на My dream са предимно сочни, вкусни плодове – пъпеш, ябълка, мандарина, един много натурален ананас, черен касис и мандарина, по-осезаеми в топло време. Сърцевината е богат и хармоничен букет от лилии, момина сълза, виолетка, хелиотроп, роза и портокалови цветчета. Базата е от тиха, сладка ванилия и мускус.

My Dream идва като EDP в тежък, стъклен флакон от 60 мл. със златна корда и розов печат.

Друг парфюм, посветен на Марлене Дитрих е Creed – Angélique Encens.

Пирамида на My Dream Hommage a Marlene Dietrich

Ананас, Черен касис, Пъпеш, Ябълка, Карамфил, Италианска мандарина

Лилия от Казабланка, Портокалови цветчета, Виолетка, Хелиотроп, Момина сълза, Роза

Ирис, Сандалово дърво, Амбра, Муск, Ванилия

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: