Browse By

Реклама

Gres – Ambre de Cabochard (2007)

Ambre de CabochardЗа хиляди жени Cabochard е първият или най-любим парфюм. Ако търсите сходство, обаче, между него и новия Ambre de Cabochard, ще го намерите само в името. Cabochard е строг кожен шипър, чаша студено и сухо бяло вино с цитрусов акорд. Ambre de Cabochard е топъл ориенталец, чаша коняк, поднесена с уханен сладкиш.

Опаковката е дело на Фабрис Легро от Пи Дизайн. Изчистената стъклена бутилка е увенчана със сребриста панделка, един традиционен елемент за парфюмните опаковки на Гре и символ на женственост и елегантност.

Парфюмът е богат, балансиран, ликьорено вкусен и успокояващ. Много мека, леко опушена амбра, овкусена с плодове и ненатрапчиви подправки, цветно сърце и дълбока кожена нотка, всичко е омесено в една топла смес, която сгрява през зимата и дъхти на уют. Ванилията се проявява различно в зависимост от химията на кожата. За някои тя е недоловима, едва подкрепяща сладкия, упойващ аромат на бобовата тонка, а за други тя се оказва твърде силна, натрапчива, с лепкавата сладост на „захарен памук”.

Поради амброво-кожената комбинация, парфюмът спокойно може да бъде носен от мъж.

Ambre de Cabochard е наличен в опаковки от 50 и 100 мл, а цената му е отлична.

Пирамида

Джинджифил, Канела, Кардамон, Мандаринов портокал, Боровинки, Къпина

Циклама, Тубероза, Момина сълза

Бобова тонка, Амбра, Пачули, Муск, Ванилия, Дървесни нотки

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: