Browse By

Реклама

Gres – Ambre de Cabochard (2007)

Ambre de CabochardЗа хиляди жени Cabochard е първият или най-любим парфюм. Ако търсите сходство, обаче, между него и новия Ambre de Cabochard, ще го намерите само в името. Cabochard е строг кожен шипър, чаша студено и сухо бяло вино с цитрусов акорд. Ambre de Cabochard е топъл ориенталец, чаша коняк, поднесена с уханен сладкиш.

Опаковката е дело на Фабрис Легро от Пи Дизайн. Изчистената стъклена бутилка е увенчана със сребриста панделка, един традиционен елемент за парфюмните опаковки на Гре и символ на женственост и елегантност.

Парфюмът е богат, балансиран, ликьорено вкусен и успокояващ. Много мека, леко опушена амбра, овкусена с плодове и ненатрапчиви подправки, цветно сърце и дълбока кожена нотка, всичко е омесено в една топла смес, която сгрява през зимата и дъхти на уют. Ванилията се проявява различно в зависимост от химията на кожата. За някои тя е недоловима, едва подкрепяща сладкия, упойващ аромат на бобовата тонка, а за други тя се оказва твърде силна, натрапчива, с лепкавата сладост на „захарен памук”.

Поради амброво-кожената комбинация, парфюмът спокойно може да бъде носен от мъж.

Ambre de Cabochard е наличен в опаковки от 50 и 100 мл, а цената му е отлична.

Пирамида

Джинджифил, Канела, Кардамон, Мандаринов портокал, Боровинки, Къпина

Циклама, Тубероза, Момина сълза

Бобова тонка, Амбра, Пачули, Муск, Ванилия, Дървесни нотки

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: