Browse By

Реклама

Elizabeth Arden – Mediterranean (2007)

Elizabeth Arden - MediterraneanMediterranean е модерно лятно ухание, дело на Клод Дир от Quest, вдъхновено от радостта от живота и безгрижието по райските средиземноморски острови Капри и Сардиния. Леките, нежни цветни и плодови акорди върху подложка от кремава дървесина са освежаващ аксесоар за лятото на динамичната млада жена.

Сочните връхни нотки съдържат шербет от праскова, слива от Дамаск и сицилианска мандарина. Средните нотки са изключително нежни, красив бленд от звездна магнолия, Мадагаскарска орхидея и уистерия. Базата съдържа сандалово дърво, муск и амбра. Парфюмът оставя общо впечетление за лекота – чист повей на морски бриз, без солено или горчиво, примесен с екзотични плодови нотки и цветя.

Mediterranean е достъпен като парфюми от 50 мл. и 100 мл. в гладко, тумбесто синьо шише с развълнувана сребриста капачка, а също и като лосион за тяло, крем за тяло и пудра с блестящи частици.

Пирамида на Mediterranean

Праскова, Слива, Мандарина

Магнолия, Орхидея, Уистерия

Муск, Амбра, Сандалово дърво

One thought on “Elizabeth Arden – Mediterranean (2007)”

  1. Светла Допарфюмина says:

    Elizabeth Arden – Mediterranean (2007) е любимият ми дамски парфюм. Ползвам го вече 3 години и не мисля да го сменям. Много полезна статия ще е добре да сложите Svejo бутон за да можем да гласуваме за вас 🙂

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: