Browse By

Реклама

Christina Aguilera – Royal Desire (2010)

Christina Aguilera - Royal Desire

Royal Desire („Царствено желание“) е пуснат в продажба през есента на 2010 година. Това е пети парфюм за Кристина Агилера и N-ти на брой в морето от почти еднакви и обилно захаросани звездни аромати. Иска ми се да знам кой точно е имал куража да заяви, че това е „аромат за кралица, който буди усещане за лукс и царственост“. Вероятно се дължи на разминаване в представите, но докато в рекламата Кристина Агилера се извива в чувствена наслада, асоциацията не е точно „царственост“. Цялостното представяне на аромата е безвкусно, претенциозно и вулгарно, включително опаковката, която е натруфена, розова и отново обута в чорапогащник.

Връхните нотки са къпина, юзу и бонбони маршмелоу, средните нотки са лилия, роза, ирис и орлови нокти, а базата е муск, сандалово дърво и кедър.

Каквото и да ви обещават ревютата онлайн, копирани едно от друго, не вярвайте, че това е „жизнерадостен цветен парфюм за уверената и бляскава жена“. Това е цветна водица с много захар, плюс готварска есенция за козунак, без развитие и идея, подходяща за непретенциозно момиче в пре-тийн възраст.

Парфюмът се разпространява в опаковки от 5, 30 и 50 мл. парфюмна вода.

Пирамида на Royal Desire

Къпина, Юзу, Маршмелоу

Орлови нокти, Лилия, Роза, Ирис

Муск, Сандалово дърво, Кедър

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: