Browse By

Реклама

Christina Aguilera – Royal Desire (2010)

Christina Aguilera - Royal Desire

Royal Desire („Царствено желание“) е пуснат в продажба през есента на 2010 година. Това е пети парфюм за Кристина Агилера и N-ти на брой в морето от почти еднакви и обилно захаросани звездни аромати. Иска ми се да знам кой точно е имал куража да заяви, че това е „аромат за кралица, който буди усещане за лукс и царственост“. Вероятно се дължи на разминаване в представите, но докато в рекламата Кристина Агилера се извива в чувствена наслада, асоциацията не е точно „царственост“. Цялостното представяне на аромата е безвкусно, претенциозно и вулгарно, включително опаковката, която е натруфена, розова и отново обута в чорапогащник.

Връхните нотки са къпина, юзу и бонбони маршмелоу, средните нотки са лилия, роза, ирис и орлови нокти, а базата е муск, сандалово дърво и кедър.

Каквото и да ви обещават ревютата онлайн, копирани едно от друго, не вярвайте, че това е „жизнерадостен цветен парфюм за уверената и бляскава жена“. Това е цветна водица с много захар, плюс готварска есенция за козунак, без развитие и идея, подходяща за непретенциозно момиче в пре-тийн възраст.

Парфюмът се разпространява в опаковки от 5, 30 и 50 мл. парфюмна вода.

Пирамида на Royal Desire

Къпина, Юзу, Маршмелоу

Орлови нокти, Лилия, Роза, Ирис

Муск, Сандалово дърво, Кедър

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: